Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Eseti adományozás

  • Az eseti adományozás egyik speciális formája, melyre évente egy alkalommal van lehetőség, és az egyébként is fizetendő adón felül extra költséggel nem jár, a személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlása egyesületünk részére. Erről a lehetőségről külön menüpontban írunk részletesebben.

    Az eseti adományozás lehetséges alkalomszerűen, szerződéskötés nélkül, vagy adományozási szerződéssel. Ez utóbbi esetben az egyesület Országos Központjával vedd fel a kapcsolatot. Kérésre a beérkező adományokról adóigazolást állítunk ki, az ezzel kapcsolatos igényt az Országos Központ felé jelezheted.

    A személyiségi jogok védelme érdekében minden beérkező adományt titkos adományozásnak tekintünk addig, amíg az adományozó hozzá nem járul, hogy nevét (és opcionálisan a felajánlás tárgyát/összegét) közzétegyük honlapunkon.

    Eseti adományozás lehetséges banki átutalással belföldről az egyesület MagNet Magyar Közösségi Banknál vezetett 16200247-10000269-00000000 számú bankszámlájára, vagy nemzetközi utalás esetén az HBWEHUHB HU59 1620 0247 1000 0269 0000 0000 IBAN számlaszámra.

Tartós adományozás

Nemzetközi kapcsolatok

  • Egyesületünk tagja az Iskolai Szociális Munkások Nemzetközi Hálózatának, melyhez Magyarország és további 42 ország szervezetei csatlakoztak. Finnországi partnerünkkel jelenleg az együttműködés kereteinek kidolgozása zajlik. Emellett továbbra is folyamatosan keressük a lehetőséget nemzetközi partnerkapcsolataink bővítésére.

Közösségben jobb

  • Szeretsz közösséghez tartozni? Csatlakozz egyesületünkhöz a való világban és virtuálisan egyaránt. Lájkold oldalunkat a Facebookon, és segítsd online jelenlétünket cikkeink, bejegyzéseink megosztásával.

Webshop

  • Elolvasnád kutatásaink eredményeit? Szükséged van szerződésmintára, dokumentumokra az adminisztrációhoz? Érdekel a decentralizált modellünk? Segédanyagra van szükséged az iskolai szociális munka bevezetéséhez? Tőlünk mindezt beszerezheted!