Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Tagság előnyei

 • Szabadon részt vehetsz az iskolai szociális munka hazai bevezetésén dolgozó egyesület napi életében, ezáltal saját véleményeddel is aktívan formálva (lobby)tevékenységünket. Emellett te is részesülhetsz szakmai támogatásunkban, legyen szó a decentralizált modell helyi bevezétéséről, vagy épp helyi tagszervezet alapításáról.

  Már a második naptári évtől korlátlan hozzáférést biztosítunk minden tagunk számára a webshopban elérhető egyesületi anyagokhoz.Lehetőséged nyílik helyi tagszervezet alapítására, vagy csatlakozhatsz a már működő hálózatunk egyik tagjához.

  Az éves tagdíjból (naptári év) diákoknak, munkanélkülieknek és nyugdíjasoknak 50% kedvezményt biztosítunk a jogosultságot igazoló dokumentumok, okmányok (pl. érvényes diákigazolvány) bemutatása esetén.

Tagság feltételei

 • Az egyesületünkbe belépő személyek és szervezetek jelentkezésükkel együtt elfogadják az Alapszabályban, valamint a Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltakat. Tagságát minden 18. életévét betöltött európai uniós állampolgár önként kérheti, amennyiben jogerősen nincs eltiltva a közügyek gyakorlásától.

  Jogi személyiséggel rendelkező szervezetek szintén kérhetik felvételüket egyesületünk tagjai sorába. A tagokat tagdíjfizetési kötelezettség terheli, mely megfizetésének az új tagoknak a belépési határozat utáni 30. napig kell eleget tenniük.

  Az éves tagdíj (naptári év) munkavállalók számára 3.000 Ft, munkanélküliek számára 1.500 Ft (érvényes diákigazolvány bemutatása esetén diákok, érvényes nyugdíjigazolvány bemutatása esetén nyugdíjasok is ebbe a kategóriába tartoznak), jogi személyiséggel rendelkező társaságok számára 8.000 Ft.

Támogatod törekvéseinket?

 • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.

Közösségben jobb

 • Szeretsz közösséghez tartozni? Csatlakozz egyesületünkhöz a való világban és virtuálisan egyaránt. Lájkold oldalunkat a Facebookon, és segítsd online jelenlétünket cikkeink, bejegyzéseink megosztásával.

Webshop

 • Elolvasnád kutatásaink eredményeit? Szükséged van szerződésmintára, dokumentumokra az adminisztrációhoz? Érdekel a decentralizált modellünk? Segédanyagra van szükséged az iskolai szociális munka bevezetéséhez? Tőlünk mindezt beszerezheted!