Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Online tagdíjfizetés

 • Az idei évtől online vásárlásra alkalmas bankkártyával, hitelkártyával, vagy Paypal fiókon keresztül is kiegyenlítheted az éves tagdíjad. Az online fizetés minimális tranzakciós díjat ró a befizetőre, mely díjjal korrigáltan jelennek meg a lenti listában a 2014. évben fizetendő tagdíjak.

  A megfelelő kategória kiválasztásához a tárgyév első napján érvényes állapotot vedd figyelembe, függetlenül a tagsági viszony kezdetének dátumától. Emellett arra kérünk, ha változás állt be az adataidban, akkor jelezd felénk a változást mielőbb.

  A tagdíj megfizetésekor mindenképp add meg a neved - vagy annak a tagnak a nevét, aki részére a befizetés történik - enélkül ugyanis nem tudjuk beazonosítani a díjfizetést.

 • Tagság kategória
  Tag neve

Támogatod törekvéseinket?

 • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.

Közösségben jobb

 • Szeretsz közösséghez tartozni? Csatlakozz egyesületünkhöz a való világban és virtuálisan egyaránt. Lájkold oldalunkat a Facebookon, és segítsd online jelenlétünket cikkeink, bejegyzéseink megosztásával.

Webshop

 • Elolvasnád kutatásaink eredményeit? Szükséged van szerződésmintára, dokumentumokra az adminisztrációhoz? Érdekel a decentralizált modellünk? Segédanyagra van szükséged az iskolai szociális munka bevezetéséhez? Tőlünk mindezt beszerezheted!