Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Terepgyakorlat

 • Jelenleg épp egy felsőoktatási intézmény szociális munkás, szociálpedagógia vagy szociálpolitika szakos hallgatója vagy, és gyakorlati helyet keresel a képzés részét képező kötelező terepgyakorlat elvégzéséhez? Jó helyen jársz!

  Szervezetünk várja hallgatók jelentkezését az ország teljes területéről. Lehetőségeink szerint biztosítjuk, hogy a gyakorlatot az általad kiválasztott településen és iskolában végezhesd - vagyis akár jelenlegi lakóhelyeden.

  Egyesületünknél a terepgyakorlat teamben zajlik. A konzultációk idő- és költséghatékony módon, online zajlanak a gyakorlatvezetővel. (Google Hangout és/vagy Skype)

  A terepgyakorlat előfeltétele az egyesületi tagság létesítése, mely aktív hallgatói jogviszony esetén 1.500 Ft/év.

  A képzés sikeres elvégzését követően visszavárunk egyesületünkhöz a Gyakornoki programunk keretében, avagy addig is, mint önkéntest.

Egyetértesz céljainkkal?

 • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy színházjegy áráért tagunk lehetsz!

Webshop

 • Elolvasnád kutatásaink eredményeit? Szükséged van szerződésmintára, dokumentumokra az adminisztrációhoz? Érdekel a decentralizált modellünk? Segédanyagra van szükséged az iskolai szociális munka bevezetéséhez? Tőlünk mindezt beszerezheted!