Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Időpontfoglalás

  • Jelenleg az online konzultációt egyesületünk előzetes időpont-foglalás alapján végzi. Időpont-egyeztetésre az Országos Központunk e-mail címén nyílik lehetőség a szolgáltatás iránt érdeklődők számára. A tanácsadás Skype-on vagy Google Hangouton keresztül történik.

    A szolgáltatás díjazása egyedileg kerül megállapításra az igénybe vett plattform, és a tanácsadási alkalmak számának függvényében. A konzultációs alkalom díja előre fizetendő.

    Az e-mail alapú online tanácsadás igénybevétele első alkalommal díjmentes, és előzetes egyeztetést sem igényel. A levelekre jellemzően pár munkanapon belül válaszolunk.

    A gyorsabb időpont-egyeztetés érdekében leveledben több időpontot (lehetőleg intervallumokat) adj meg. Lehetőleg írd meg, hogy milyen témában/területen szeretnéd igénybe venni online tanácsadás szolgáltatásunkat, hogy a szakterületet leginkább ismerő tagunkkal szervezhessük le a tanácsadás szolgáltatást.

Egyetértesz céljainkkal?

  • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy színházjegy áráért tagunk lehetsz!

Támogatod törekvéseinket?

  • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.