Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Szakmai tanácsadás

 • Egyesületünk szakmai tanácsadás keretén belül vállalja többek között felmérések elkészítését, az alapján a stratégia kialakítását, a szolgáltatási szintek meghatározását, a szerződés szakmai kialakítását, illetve kontrollját, a szolgáltatás minőségbiztosítását.

  Felmérés: Interjúk és a rendelkezésre álló dokumentumok alapján az iskolai követelményeknek, illetve az erőforrások helyzetének térképszerű felderítése, gyenge és erős pontjainak meghatározása.

  Stratégia kialakítása: A felmérésre épített stratégia kidolgozása. Meghatározza a javasolt területek terjedelmét, a sorrendiséget és a szükséges intézkedéseket, változtatásokat, az erőforrásokat és a tevékenységeket.

  Szolgáltatási szintek meghatározása: A partner kiválasztása előtt szükség van a kijelölt tevékenységek rendelkezésre állásának meghatározására. Ezek mérhető, úgynevezett szolgáltatási szint leírásokon és szerződéseken keresztül kerülnek kialakításra.

  A partner-kiválasztási folyamat levezénylése: Megbízható potenciális partnerekkel való kétoldalú tárgyalások során kialakult ajánlat szerződéses lezárásával történik.

  Szerződés szakmai kialakítása, kontrollja: A szerződés különleges kialakítást igényel, amely egy átmeneti szolgáltatás után meghatározott idő elteltével áll be a megkívánt szintre. A szerződés hosszú ideje miatt külön szabályozni kell a változáskezelést és a szerződésmenedzsmentet.

  Szolgáltatás minőségbiztosítása: A működő kapcsolatok milyenségének a változásoknak és a szerződésnek való megfelelőség feltárása. Ez egy rendszeresen, általában előre meghatározott időszakonként ismétlődő jelleggel nyújtott szolgáltatás.

  Szerződésmenedzsment: A gyakorlati tapasztalat, és a partnerek viszonyaiban történő változását követi azáltal, hogy évente felülvizsgálatra kerül a szerződés. Ekkor van lehetőség a követelmények szerződés szerinti igazítására a szerződésben korábban rögzített módon.

Egyetértesz céljainkkal?

 • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy színházjegy áráért tagunk lehetsz!

Támogatod törekvéseinket?

 • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.

Közösségben jobb

 • Szeretsz közösséghez tartozni? Csatlakozz egyesületünkhöz a való világban és virtuálisan egyaránt. Lájkold oldalunkat a Facebookon, és segítsd online jelenlétünket cikkeink, bejegyzéseink megosztásával.