Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Kommunikációs és PR tanácsadás

 • Napjainkban egyre fontosabbá vált, hogy mindannyian rendelkezzünk kidolgozott stratágiával a kommunikációs és marketing tevékenységünk vonatkozásában. Nem vagy biztos benne, hogy mely eszközök, plattformok, illetve stílus lenne megfelelő a célcsoportod számára? Nem ismered célcsoportod igényeit és szükségleteit?

  Kommunikációs és PR tanácsadásunk keretén belül vállaljuk online és offline kommunikációs stratégiák és költségvetések kidolgozását, sajtóanyagok, sajtóközlemények elkészítését, sajtótájékoztatók lebonyolítását, sajtólisták összeállítását és folyamatos managelését.

  Felmérések, kutatások készítésével segítünk, hogy pontosabb képet kapj a célcsoportodról, sajtófigyelő szolgáltatás keretében képet kaphatsz saját avagy a konkucerencia médiaszerepléseiről.

  Szükséged van egy ütős prezentációra? Tartalomszerkesztéssel és akár arculattervezéssel együtt vállaljuk elkészítését, illetve támogatást nyújtunk a megfelelő előadáshoz.

  A szolgáltatás sokrétű mivolta miatt a konkrét igényeiddel keresd meg egyesületünk titkárát, aki készségesen nyújt további felvilágosítást a tanácsadási lehetőségekről.

Egyetértesz céljainkkal?

 • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy színházjegy áráért tagunk lehetsz!

Webshop

 • Elolvasnád kutatásaink eredményeit? Szükséged van szerződésmintára, dokumentumokra az adminisztrációhoz? Érdekel a decentralizált modellünk? Segédanyagra van szükséged az iskolai szociális munka bevezetéséhez? Tőlünk mindezt beszerezheted!