Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Iskolai Szociális Munkás Hálózat kiépítése

 • Egyesületünk a 2009/2010. tanévben kísérleti jelleggel bevezette Székesfehérváron az iskolai szociális munka szolgáltatást a Decentralizált modell alapján. Modellünk lényege, hogy a helyi problémákra, helyi forrásokból, helyi szinten reagálunk. Szakmai elvünk, hogy az iskolai szociális munkásokat egy független civil szervezet - mint a MISZME - alkalmazza az országos hálózatán keresztül. Ennek a hálózatnak a kiépítéséhez, kibővítéséhez keresünk regionális partnereket.

  Tagszervezeteink számára biztosítjuk a szakmai tanácsadást az Iskolai Szociális Munkás Hálózat helyi szintű megszervezéséhez, illetve tanácsot adunk a Decentralizált modell adaptálásához. A hálózatunkba belépő iskolai szociális munkások számára biztosítjuk a szupervíziót, mely szolgáltatásunkról külön menüpontban részletesebben is olvashatsz.

  Jelenleg már működik tagszervezetünk Székesfehérváron, Budapesten, Debrecenben, Hatvanban, Kiskunhalason, Szegeden és Veszprémben, valamint több településen előkészületi fázisban tart a helyi szervezetünk megalakulása.

  Szeretnél további információt az Iskolai Szociális Munkás Hálózatunkról, a tagszervezet alapításának lehetőségeiről és feltételeiről? Jelentkezz egyesületünk tagjai közé, és vedd fel a kapcsolatot Országos Központunkkal, ahol minden további tájékoztatást biztosítunk számodra.

  Ismerd meg közelebbről Decentralizált modellünket. A webshopunkban már elérhető a modell teljes és részletes ismertetője, valamint elmúlt években készült kutatásaink eredményei, és számos további hasznos anyag az iskolai szociális munka bevezetéséhez és hatékony végzéséhez.

  Az Iskolai Szociális Munkás Hálózat tagjai a második évtől korlátlanul hozzáférhetnek az egyesületünk belső anyagaihoz, vagy azonnal a webshopon keresztül.

Egyetértesz céljainkkal?

 • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy színházjegy áráért tagunk lehetsz!

Támogatod törekvéseinket?

 • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.

Közösségben jobb

 • Szeretsz közösséghez tartozni? Csatlakozz egyesületünkhöz a való világban és virtuálisan egyaránt. Lájkold oldalunkat a Facebookon, és segítsd online jelenlétünket cikkeink, bejegyzéseink megosztásával.