Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

SZJA 1% felajánlása

 • Segíts te is adód 1 százalékának felajánlásával!

  Az idei évben is lehetőséged van személyi jövedelemadód egy százalékát civil szervezetek számára felajánlani. Egyesületünk célja az idei évben befolyt támogatásokból online felületeink fejlesztése, melynek köszönhetően országos hozzáférést biztosíthatunk szolgáltatásainkhoz. Tavalyi évben érkezett felajánlásaitoknak köszönhetően hátrányos helyzetű gyermekek számára biztosítottunk díjmentes hozzáférést Miszme Masszázs 2.0 szolgáltatásunkhoz, melyről részletesebben honlapunkon is olvashatsz.
  Adószámunk: 18502435-1-07

 • Ki rendelkezhet 2017-ben?

  Bárki, aki személyi jövedelemadó-bevallást, adónyilatkozatot vagy egyszerűsített bevallást ad, illetve adókötelezettségét bevallási nyilatkozat vagy munkáltatói adómegállapítás útján teljesíti, jogosult az adójának meghatározott részéről rendelkezni. Azaz a magánszemélyeken túl az egyéni vállalkozók és az őstermelők is jogosultak rendelkezni, ha az említett tevékenységből vagy más jogcímen szereznek az összevont adóalapba tartozó jövedelmet. Az adóhatóság az utalást csak akkor teljesíti, ha a kedvezményezett részére utalandó összeg legalább 100 forint.
  Adószámunk: 18502435-1-07

 • Hogyan rendelkezhetsz adód 1 százalékáról?

  Az 1%-os felajánlásról a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2017. május 22-ig, munkáltatói adómegállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig az 16EGYSZA jelű nyomtatványon. A 2017. május 22-i határidő után már érvényesen nem lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáról.
  Adószámunk: 18502435-1-07

 • Meddig rendelkezhetsz adód 1 százalékáról?

  2017.02.25. – egyéni vállalkozók számára, együtt az adóbevallással
  2017.05.10. – magánszemélyek, akiknek a munkáltató készíti az adóbevallását (ha lezárt borítékban szeretnék eljuttatni a munkáltatónak)
  2017.05.22. – egyéni vállalkozók számára, 16EGYSZA adatlap külön benyújtása (ügyfélkapun keresztül vagy postai úton)
  2017.05.22. – magánszemélyek, akiknek a NAV készíti az adóbevallását (16EGYSZA adatlap beküldése ügyfélkapun keresztül vagy postai úton)
  2017.05.22. – magánszemélyek, akiknek a munkáltató készíti az adóbevallását (ha ügyfélkapunk keresztül vagy postai úton a NAV-hoz szeretnék eljuttatni a 16EGYSZA adatlapot)
  2017.05.22. – magánszemélyek, akik saját maguk készítik az adóbevallásukat (adóbevallással együtt leadva, vagy külön: ügyfélkapunk keresztül vagy postai úton)
  2017.05.22. – mindazok, akik már beadták az adóbevallásukat, de abban még nem rendelkeztek az 1%, tehetnek kiegészítést (ügyfélkapunk keresztül vagy postai úton)

 • További kérdésem van!

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján további részleteket találhatsz a személyi jövedelemadó-bevallás 1+1%-ának felajánlásával kapcsolatban, de szívesen segítünk mi is kérdéseid megválaszolásában, fordulj hozzánk bátran.

Nemzetközi kapcsolatok

 • Egyesületünk tagja az Iskolai Szociális Munkások Nemzetközi Hálózatának, melyhez Magyarország és további 42 ország szervezetei csatlakoztak. Finnországi partnerünkkel jelenleg az együttműködés kereteinek kidolgozása zajlik. Emellett továbbra is folyamatosan keressük a lehetőséget nemzetközi partnerkapcsolataink bővítésére.

Közösségben jobb

 • Szeretsz közösséghez tartozni? Csatlakozz egyesületünkhöz a való világban és virtuálisan egyaránt. Lájkold oldalunkat a Facebookon, és segítsd online jelenlétünket cikkeink, bejegyzéseink megosztásával.

Webshop

 • Elolvasnád kutatásaink eredményeit? Szükséged van szerződésmintára, dokumentumokra az adminisztrációhoz? Érdekel a decentralizált modellünk? Segédanyagra van szükséged az iskolai szociális munka bevezetéséhez? Tőlünk mindezt beszerezheted!