Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Tagjelentkezés

 • A Felvételi Kérelem kitöltésével kérheted felvételedet egyesületünk tagjai közé. A letöltött kérelmet nyomtasd ki, majd kézzel töltsd ki, vagy nyomtatás előtt írd be az adataidat, majd a kinyomtatott dokumentumot aláírva küldd el egyesületünk Országos Központjának címére.

  A Felvételi Kérelem elfogadásáról az Alapszabály értelmében az egyesület Elnöksége dönt. A döntésről született határozatról postai úton, illetve a jelentekési lapon megadott e-mail cím esetén elektronikus formában is értesítjük a jelentkezőt.

  Az egyesület tagjai az Alapszabály értelmében tagdíjfizetésre kötelezettek, mely díja 2014. naptári évre munkavállalók számára 3.000 Ft. Munkanélküliek, diákok és nyugdíjasok részére 50% kedvezményt biztosítunk a tagdíjból. A kedvezményes tagdíj igénybevételének feltétele az erre jogosító dokumentum bemutatása az Elnökség részére.

  A tagdíj megfizetése történhet átutalással, vagy pénztári befizetéssel az egyesület MagNet Magyar Közösségi Banknál vezetett 16200247-10000269-00000000 számú bankszámlájára. Online fizetésre alkalmas bankkártyával vagy hitelkártyával is történhet a tagdíj kiegyenlítése az erre szolgáló aloldalunkon keresztül. Egyéb módon történő befizetést nem tudunk elfogadni a felmerülő magas tranzakciós költségek miatt. Hiányos befizetés esetén pótbefizetésre kérhetjük a befizetőt.

  Az egyes díjkategóriába sorolásnál a naptári év első napja szerinti állapot az irányadó a régi, illetve az év folyamán belépő új tagoknál egyaránt.

Támogatod törekvéseinket?

 • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.

Online tanácsadás

 • Kérdeznél, de nincs kitől? Vedd igénybe szakembereink segítségét, írd meg kérdésed nyílt fórumunkra, vagy foglalj időpontot, ha privátban szívesebben beszélgetnél velünk. Írásban vagy szóban? Publikusan vagy magánbeszélgetésben? A döntés a tied!

Közösségben jobb

 • Szeretsz közösséghez tartozni? Csatlakozz egyesületünkhöz a való világban és virtuálisan egyaránt. Lájkold oldalunkat a Facebookon, és segítsd online jelenlétünket cikkeink, bejegyzéseink megosztásával.