Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Online tanácsadás

 • Egyesületünk a modern technológiák alkalmazásával e-mailben, skype-on vagy Google Hangouton keresztül nyújt online tanácsadást előzetesen egyeztett időpontokban. Ennek köszönhetően sem térben, sem időben nem kötnek korlátok bennünket tanácsadás közben, és a tanácsadást igénybe vevő fél dönt arról, hogy anoním módon, vagy személyét felvállalva kér tanácsot tőlünk. Minden online tanácsadás bizalmas, az ott felmerülő információk, adatok csak a konzultációban részt vevő felek számára ismertek, azokat harmadik fél részére nem adjuk tovább.

  Az online tanácsadás igénybevételéhez foglalj időpontot a konzultációhoz, vagy írj e-mailt az Országos Központ e-mail címére, és leveledet a téma szerint leginkább illetékes online tanácsadással foglalkozó tagunk felé továbbítjuk.

  Az online tanácsadás jelenleg első alkalommal díjmentes, a további konzultációs óradíjak a választott konzultációs mód függvényében, illetve az alkalmak gyakorisága szerint egyedileg kerülnek megállapításra.

  Nyílt fórumunkban is felteheted kérdésedet, ahol tagjaink, vagy oldalunk látogatói díjmentesen válaszolnak a kérdésekre. A nyílt fórum ugyanakkor nem helyettesítheti a szakember által vezetett online tanácsadást.

  Az online tanácsadással kapcsolatos további információért vedd fel a kapcsolatot Országos Központunkkal.

Egyetértesz céljainkkal?

 • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy színházjegy áráért tagunk lehetsz!

Támogatod törekvéseinket?

 • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.