Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Ha úgy érzed, szükséged van egy külső szemlélőre, egy hallgatóra, egy beszélgető partnerre, egy segítőre, akkor ne habozz, nyugodtan tedd fel a kérdéseidet e-mailben vagy Skype-on keresztül.

    Fordulhatsz hozzánk iskolai, magánéleti, szerelmi, tanulási problémákkal kapcsolatos kérdésekkel, legyen szó például konfliktusról az osztálytársaddal, a tanároddal, a szüleiddel, vagy éppen egy párkapcsolati szakításról. A biztonságérzetedet növeli, hogy a munkavégzésünk során megőrizzük a titkodat. A leghatékonyabb segítésnyújtás érdekében csapatban dolgozunk, illetve szükség szerint segítünk a megfelelő személy, illetve szervezet megtalálásában.

    Az online tanácsadás e-mailben, vagy előzetes időpont-egyeztetés alapján Skype-on történik. Leveledet az Országos Központunk várja. Nyilvános kérdéseidet felteheted a nyílt üzenőfalunkon is, vagy a Facebookon.

Egyetértesz céljainkkal?

  • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy mozijegy áráért tagunk lehetsz!

Támogatod törekvéseinket?

  • Folyamatosan várjuk önkéntesek jelentkezését egyesületünkhöz. Az érettségi előfeltétele lesz hamarosan a kötelező önkéntes munka, melyet nálunk is teljesítheszt, és ha felkeltettük érdeklődésed az iskolai szociális munka iránt, várunk gyakornoki programunkban.