Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Online továbbképzés (E-learning)

 • Egyesületünk jelenleg is dolgozik a hamarosan induló E-learning portfóliónk anyagain. Célunk, hogy különböző területekre fókuszáló részképzéseket, illetve komplex online továbbképzéseket biztosítsunk elsősorban a szociális munka szakon végzettek számára.

  A képzési programunk publikálásáig is lehetőséged van az önfejlesztésre, webshopunkban számos hasznos dokumentumot, illetve tematikusan összeállított csomagot publikáltunk. Csomagajánlatainkra jelenleg 20% kedvezményt biztosítunk az egyedi listaárakhoz képest.

  Egyesületünk tagjai a második évtől díjmentes hozzáférést kapnak a webshop anyagaihoz, és kedvezményesen vehetnek részt online továbbképzéseinken.

  Szeretnél elsőként értesülni az E-learning képzéseink indulásáról? Regisztrálj hírlevelünkre és/vagy kövess bennünket a Facebookon!

  Amennyiben akkreditált szakirányú továbbképzés szakon szeretnéd folytatni tanulmányaidat, ajánljuk figyelmedbe partnerünk, a Kodolányi János Főiskola ősszel induló képzését.

Egyetértesz céljainkkal?

 • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy színházjegy áráért tagunk lehetsz!

Támogatod törekvéseinket?

 • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.