Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

2013

 • 2013. tavasz

  Kilenc szociális munkás szakos főiskolai hallgató tölti gyakorlatát egyesületünknél. Segítségükkel a partner oktatási intézmények közelebbről megismerhetik az iskolai szociális munka szolgáltatást. Gyakornokaink cikkjeit, podcastjeit honlapunkon olvashatod.

  2013. február

  Jelentősen bővítettük egyesületünk honlapját, mely immár szekciókra bontva kínál releváns tartalmakat az iskolai szociális munkások, a tanárok, a szülők és a diákok számára. Az interaktív portál közvetlenebb kapcsolatot biztosít köztetek és köztünk.

2012

 • 2012. november 30.

  Egyesületünk tagsága újraválasztotta elnöknek Jankó Juditot, továbbá szakmapolitikai vezetővá választotta Tóth Alexet, szervezetünk titkára Király Tibor lett. A Felügyelőbizottságunk tagjai lettek Józsa Kitti, Horváth Henrik és Szabadi Dávid.

  2012. november 19.

  Részt vettünk a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola által szervezett Iskolai Szociális Munka Szakmai Napon. Egyesületünk elnöke, Jankó Judit az iskolai szociális munka nemzetközi viszonylatban és Magyarországon témakörben tartott prezentációt a rendezvényen.

  2012. ősz

  Négy szociális munkás főiskolai hallgató töltötte nálunk gyakorlatát, melynek keretében iskolai szociális munkás szolgáltatást biztosítottunk az egyik székesfehérvári oktatási intézményben. Gyakornokaink aktívan részt vettek az új honlapunk kialaktásában, számos cikket és podcastet készítettek.

  2012. ősz

  A Kodolányi János Főiskola és a MISZME együttműködésében elkészült harmadik kutatásunk. Idén egy nagyvárosi középiskola tanulói és tanárai körében végeztük el a kutatást az iskolai szociális munkát érintő kérdésekről.