Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

MISZME Masszázs 2.0

 • INFORMÁCIÓS NAPJAINKON kedvezményes áron próbálhatják ki diákok, szülők a szolgáltatásainkat. Szerdánként 18.00-19.00 óra között. Előzetes bejelentkezés szükséges. /Tel.: 30-9371874/

 • Hozzászólok

  2017. február 19. 12:30 Felhívás


 • Komplex családra/gyerekre szabott segítség

  Szeretne megszabadulni a feszültségektől, és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életet élni a családján belül éppúgy, mint a mindennapi élet más területein?
  A legtöbb szülőnek az a célja, hogy boldognak lássa a gyermekeit. A dolgozó anyáknak lelkiismeret-furdalásuk van, mert nincsenek mindig a gyerekeikkel. Azok az anyukák, akiknek a gyermeknevelés a fő feladatuk, általában úgy érzik, hogy nem haladnak előre semmit.
  Aki tökéletes szülő akar lenni, annak az a következménye, hogy miközben elkötelezetté válik és felelősséget vállal, folyamatosan azt érezheti, hogy nem felel meg annak az idealizált képnek, amit a “jó feleségről és anyáról”, “férjről és apáról” vetítenek elé (vagy vetített maga elé), egyéb szerepeiről nem is beszélve.
  Szülőként mindannyiunkkal megesett már, hogy bizonytalanok, és tehetetlenek voltunk gyermeknevelési kérdésekben. Előfordulhattak olyan helyzetek is, amikor dühösek, türelmetlenek, csalódottak voltunk, vagy épp bűntudatunk támadt, mert nem minden úgy jött össze, ahogy szerettük volna, vagy ahogyan azt annak idején megálmodtuk és elterveztük.
  Félelem helyett érdemes inkább elfogadni, hogy időnként nem felelünk meg annak a képnek, amit az ideális szülőről kialakítottunk.
  Ha úgy érzi, hogy Ön is maximalista a gyermeknevelés során, és szívesen változtatna ezen, mert már nem bírja energiával, nem talál megoldást, és közben látja, hogy a gyermekének is másra lenne szüksége, jelentkezzen egyéni tanácsadásra!
  Merjen segítséget kérni! Az Ön kimondott, vagy ki nem mondott érzelmei oldódnak fel, ezzel megkönnyítik saját helyzetüket a gyermekükkel kapcsolatos szituációkban. Ugyanazokra az eddig megszokott helyzetekre egész másképp reagálnak majd, kreatívabban oldják meg a problémákat, végig nyugodtabbak maradnak, és képesek lesznek jobban odafigyelni gyermekük valódi problémájára is.
  Az eddig megoldhatatlannak tűnő helyzetek egyszerre megoldhatóakká válnak, és ez a gyerek viselkedését is garantáltan pozitív irányba változtatja majd.
  Amiben segítséget kaphat a szülőknek szóló egyéni tanácsadás keretei között
  •    Gyermekneveléssel kapcsolatos érzelmi konfliktusok enyhítése, megoldása
  •    Szülő - gyermek kapcsolat javítása
  •    Gyerek – iskola kapcsolat problémái
  •    Szülőként önmagáról alkotott kép javítása
  •    Megfelelő egyensúly megtalálása a szülői szerep és az élet más területei között
  •    Stressz mentes családi élet
  •    Szülők közötti konfliktusok kezelése
  Mindeközben a gyermekkel kiropraktor foglalkozik a testében levő feszültségek fizikai feloldása reflexológia, masszázs, jóga, légzés technika általi méregtelenítés, stresszoldás, harmónia, relaxáció elérése érdekében.
  További információk, bejelentkezés
  Telefonon:
  Kedd: 18.00-20.00
  Csütörtök:10.00-12.00
  30/9371874
  E-mailben:egyesulet@miszme.hu


 • Tetszett a cikk?
  Oszd meg ismerőseiddel is!

 • A cikk szerzője

  Jankó Judit

  Jankó Judit

  A Magyarországi Iskolai Szociális Munkások Egyesületének egyik alapító tagja, illetve a szervezet megalakulása óta annak elnöke vagyok. A Kodolányi János Főiskola Szociális Tanulmányok Tanszékén adjunktusként oktatok szociális munkás szakos hallgatókat. Az egyesület jelmondatát magaménak vallom, vagyis akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. A MISZMÉ-t vezetve ezen dolgozom.

  Lépj kapcsolatba velem:

 • Szeretnél értesülni az új cikkeink megjelenéséről?
  Iratkozz fel RSS csatornánkra, és légy naprakész!