Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Nemzetközi kapcsolatok

 • Fontosnak tartjuk a széleskörű hazai és nemzetközi kapcsolatok kiépítését és ápolását, mely érdekében folyamatosan várjuk új partnerek jelentkezését.

  Az Iskolai Szociális Munkások Nemzetközi Hálózatához (International Network for School Social Work) 2009-ben csatlakoztunk. A nemzetközi hálózatnak jelenleg kizárólagos tagja vagyunk Magyarországról. A hálózathoz egyesületünk, vagyis hazánk mellett további 42 ország szervezetei csatlakoztak, melyekben elérhető az iskolai szociális munka szolgáltatás.

  Az együttműködés részeként a nemzetközi hálózat 2010. áprilisi és decemberi hírlevelében is szerepeltünk, melyekre mutató linkeket a rólunk írták menüpontban megtalálhatod.

  A 2011. évben Finnország felé kezdtük el kiépíteni a kétoldalú partnerkapcsolatokat a külföldi fél megkeresése nyomán. A lehetséges együttműködés kereteinek kidolgozása jelenleg is folyamatban van.

  A hatékonyabb nemzetközi kapcsolattartás érdekében megkezdtük angol és német nyelvű oldalaink elkészítését, mely publikálását az elkövetkező hónapokra tervezzük.

Egyetértesz céljainkkal?

 • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy színházjegy áráért tagunk lehetsz!

Támogatod törekvéseinket?

 • Tudtad, hogy már egy mozijegy árával (1500 Ft) biztosíthatod egy diák számára egy hónapig az iskolai szociális munka szolgáltatást? Adód egy százalékának felajánlása esetén még a mozijegyedről sem kell sem kell lemondanod.