Magyarországi Iskolai Szociális Munkások
Közhasznú Egyesülete

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Online tagdíjfizetés

  • Az idei évtől online vásárlásra alkalmas bankkártyával, hitelkártyával, vagy Paypal fiókon keresztül is kiegyenlítheted az éves tagdíjad. Az online fizetés minimális tranzakciós díjat ró a befizetőre, mely díjjal korrigáltan jelennek meg a lenti listában a 2014. évben fizetendő tagdíjak.

    A megfelelő kategória kiválasztásához a tárgyév első napján érvényes állapotot vedd figyelembe, függetlenül a tagsági viszony kezdetének dátumától. Emellett arra kérünk, ha változás állt be az adataidban, akkor jelezd felénk a változást mielőbb.

    A tagdíj megfizetésekor mindenképp add meg a neved - vagy annak a tagnak a nevét, aki részére a befizetés történik - enélkül ugyanis nem tudjuk beazonosítani a díjfizetést.

  • Tagság kategória
    Tag neve

Egyetértesz céljainkkal?

  • Szerinted is szükség van egy olyan világra, melyben jó gyereknek lenni? Jelentkezz tagnak, és dolgozzunk közösen céljaink eléréséért. Már egy mozijegy áráért tagunk lehetsz!

Támogatod törekvéseinket?

  • Folyamatosan várjuk önkéntesek jelentkezését egyesületünkhöz. Az érettségi előfeltétele lesz hamarosan a kötelező önkéntes munka, melyet nálunk is teljesítheszt, és ha felkeltettük érdeklődésed az iskolai szociális munka iránt, várunk gyakornoki programunkban.